Στο νοτιοανατολικό άκρο του Αιγαίου στα Δωδεκάνησα, ανάμεσα στο νησί της Ρόδου και Κρήτης ανακαλύψτε την πανέμορφη Κάρπαθο.
Απομονωμένη και ξεχασμένη μέσα στο Καρπάθικο πέλαγος μπόρεσε και διατήρησε την αγνότητα και παρθενικότητα ενός τοπίου φανταστικού - ηθών και εθίμων που σε άλλα μέρη έχουν ήδη χαθεί.

Ποικίλες και ύψιστης ομορφιάς αμμουδιές με πεντακάθαρα νερά και προσφάτως βραβευμένες ως μερικές από τις καλύτερες μεσογειακές παραλίες.

Στην Κάρπαθο η εναλλαγή του τοπίου από πανύψηλα άγρια βουνά σε κρυστάλλινες παραλίες, από πεδιάδες σε λόφους, φαράγγια και βουνά, κάνουν τις διακοπές σας συναρπαστικές, από την απλή ανάπαυση μέχρι την άγρια περιπέτεια.

 
 
 

 

Κάθε χωριό της Καρπάθου είναι και μία έκπληξη.
Κάθε της βήμα και θαυμασμός.
Ατέλειωτοι μικροί κολπίσκοι και παραλίες ξεχασμένοι στο έλεος του ήλιου και του αέρα, βρίσκονται σε όλο το νότιο και ανατολικό τμήμα του νησιού.

Φως-Ήλιος-Αέρας-Ουρανός-Θάλασσα-Φύση
Οι λέξεις αυτές συνθέτουν την ΚΑΡΠΑΘΟ.

Τουριστικά ανεπτυγμένη τα τελευταία 15 χρόνια, η Κάρπαθος ισορροπεί τέλεια τα μοναδικά μνημεία του πολιτισμού της (μουσική, χορό, ενδυμασία, τραγούδια κτλ.) με στοιχεία του σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού. Διεκδικώντας έτσι τον τίτλο του Αξιόλογου Τουριστικού Προορισμού.

Κλιματολογικό διάγραμμα της Κάρπαθου.
Απρίλιος
18 C
Μάιος
20 C
Ιούνιος
25 C
Ιούλιος
27 C
Αύγουστος
29 C
Σεπτέμβριος
25 C
Οκτώβριος
23 C
 
 
  
Το ξενοδοχείο μας Το ξενοδοχείο μας Περιγραφή δωματίων Κρατήσεις Επικοινωνία Φωτογραφίες Βιβλίο φιλοξενουμένων Site in english